התחברו באמצעות חשבון Google כדי לצפות ולעדכן את התוכנית המשותפת.
הוסיפו כתובת Google ובחרו הרשאה. תלמידי הנהגה יכולים לעדכן רק את צוות התלמידים ואת ההתקדמות. משתמש ללא הרשאה מפורשת מקבל צפייה בלבד.